Menu

Huwelijkscadeau

Een origineel huwelijkscadeau vinden is niet altijd makkelijk. Wij geven 7 cadeautips weg voor het ideale huwelijkscadeau.

Geld

Geld geven is het populairste huwelijkscadeau in Nederland. Veel bruidsparen maken na de bruiloft een volgende stap met bijvoorbeeld een huis kopen en/of kinderen krijgen. Het nadeel van geld is dat het cadeau erg onpersoonlijk is. Je kan eventueel zelf of met meerdere mensen nog een leuk origineel huwelijkscadeau erbij bedenken.

Cadeaubon

Na de bruiloft heerlijk een dagje naar de welness gaan of lekker uiteten in goed restaurant. Niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen naar de bruiloft toe, zijn vaak drukke dagen die veel energie hebben gekost. Een cadeaubon is daarmee ook een erg populair cadeau om te geven bij een bruiloft.

 

huwelijkscadeau cadeaubon

Fotoboek

Organiseer met meerdere mensen een leuke collage/boek met foto's/herinneringen van familie en vrienden. Niets is leuker om als bruidspaar een cadeau te ontvangen dat persoonlijk is. Om een fotoboek te organiseren is het aan te raden, contact op te nemen met de familie/ceremoniemeesters. Zij hebben immers alle contactgegevens van de gasten. Wacht hier niet te lang mee, want niet alle gasten hebben vaak tijd om iets te sturen. Als alternatief kan ook worden gedacht aan een kookboek met gedeelde gerechten van de gasten aan het bruidspaar.

 

huwelijkscadeau fotoboek

Huwelijksreis

Bruidsparen die op huwelijksreis gaan, kunnen natuurlijk worden verwend met een passend cadeau voor de huwelijksreis. Bijvoorbeeld een handdoek met MR & MRS of een grappig boek, zoals 'Getrouwd voor beginners'. Let hier vooral op het formaat en gewicht. Het bruidspaar zal anders het cadeau niet kunnen meenemen.

huwelijkscadeau voor huwelijksreis

Nieuwe naam

Krijgt de bruid/bruidegom een nieuwe achternaam? Dan is het wellicht een leuk idee om een gepersonaliseerd cadeau te geven om dit benadrukken. Hier valt te denken aan bijvoorbeeld een graveert wijnglazen set, een kookshort met nieuwe achternaam of een nieuw naambordje bij de voordeur. Wat te denken aan T-shirt of sweater met Mrs 'nieuwe achternaam'?

huwelijkscadeau t-shirt

Bekijk alle T-shirts van Engaged Wear

Nieuw huis

Wellicht heeft het bruidspaar zojuist een nieuw huis gekocht. Dan is het natuurlijk geweldig om een cadeau voor het huis te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, keuken of de tuin. Een echte Weber BBQ is bijvoorbeeld erg populair bij de mannen. Natuurlijk kan hier ook een leuke tuincentrumbon (indien er uiteraard wel een tuin aanwezig is ;-)) in goede aarde vallen bij het bruidspaar! Verder kan je denken aan een messenset, servies of bestek.

huwelijkscadeau bbq

Bekijk alle Weber BBQ

Origineel huwelijkscadeau

Het belangrijkste bij het geven van een origineel huwelijkscadeau is dat het een persoonlijk tintje heeft. Immers heeft bruidspaar jou/jullie uitgenodigd op de mooiste dag van hun leven. Ondanks dat veel bruidsparen een klein envelopje weergeven op de uitnodiging van de bruiloft, is het de uitdaging als gast, toch het bruidspaar te verassen met iets persoonlijks. Waar kennen jullie elkaar van? Werk, school, sport?

Over ons

Engaged Wear is een kledinglijn gespecialiseerd in hoge kwalitatieve T-shirts/sweaters met gepersonaliseerde teksten. In de huidige T-shirt markt bestond al de mogelijkheid tot het drukken van T-shirts, maar niet in hoge kwaliteit, om dit als huwelijkscadeau te kunnen geven.