Menu

Over Engaged Wear

 

Engaged Wear is een kledinglijn voor de recent verloofden/getrouwde stellen. Unieke producten die speciaal ontwikkeld zijn voor deze geweldige momenten.

 

Onze designs
Unieke designs (en tevens beschermd ;-)) die wat meer klasse en kwaliteit uitstralen. Een kledingstuk waar je daadwerkelijk in gezien wilt worden. (i.p.v. enkel bij het vrijgezellenfeest)

 

Kwaliteit
Hoge kwaliteit (200g/m2) kledingstukken die allemaal handmatig gepersonaliseerd worden in het prachtige Nederland. Wij werken niet met een zogenaamde print/zeefdruk, maar met echte kwaliteit folie, waarmee de tekst 100% gegarandeerd helder en scherp blijft.

 

Snelle levertijd
Door onze eigen productie kunnen wij een snellere levertijd (1-3 werkdagen) hanteren dan een gemiddelde leverancier. We vinden het namelijk erg belangrijk om snel te leveren. Zeker als je last minute hebt besloten een cadeau te kopen wil je zeker geen 7 werkdagen wachten.

 

Ultieme cadeau
Onze producten verlaten nooit ons pand zonder eerst verpakt te worden in een cadeauverpakking inclusief persoonlijke felicitatie. Een prachtige persoonlijk cadeau!

 

Ga direct naar onze T-shirts of Sweaters

 

——————————————————-